Senaste nytt från KWPA

Arbeta som mäklare hos oss!

onsdag, 29 mars 2023

Arbeta som mäklare hos oss!

onsdag, 29 mars 2023

Är du en mångfaldig världsmästare på försäljning med en smått hysteriskt brinnande passion för fastighetsbranschen?

Chilla. Det räcker bra om du älskar att sälja och har ett stort intresse av, eller nyfikenhet på, vår bransch. Då kan du nämligen vara precis den person som vi letar efter.

Vi är en kundorienterad mäklarfirma för kommersiella lokaler och fastigheter i stor-Stockholmsområdet. Vi gör det så pass bra att vi växer så det knakar. Därför är vi nu på jakt efter ett glatt och ambitiöst energiknippe som ska bredda vårt grymma team. Hos KWPA är vi nämligen extra stolta över att ha skapat en arbetsplatskultur som både är professionell och kul, något vi är säkra på är nyckeln till vår tillväxt. Så din förhoppningsvis sprudlande personlighet, som sprider energi både internt och externt, väger väldigt tungt för oss i denna rekrytering.

Som mäklare på KWPA kommer du ansvara för uthyrning av kommersiella lokaler och fastigheter där du fokuserar på att hitta de bästa möjliga lösningarna för våra kunder. Du kommer att arbeta tillsammans med ett team av erfarna mäklare och arbeta nära många spännande företag och varumärken. Hos oss kommer du ha alla möjligheter att skapa en framgångsrik karriär inom fastighetsbranschen.

Vi har kontor med vidunderlig utsikt över Mälaren, beläget på marinan i Jungfrusund på Ekerö. Här kommer du definitivt vilja hänga med oss i solen. Men ärligt talat – den största delen av din tid kommer du, precis som vi, tillbringa ute hos kund runt om i Stockholm, vilket gör att hur långt du har till kontoret hemifrån kanske inte spelar så stor roll i vardagen. Vi söker därför någon som är självgående, ansvarsfull, driven och villig att ta på sig nya utmaningar. Vi ser att du har en positiv inställning till det mesta i livet och besitter en stark inre vilja att överträffa dina uppsatta mål.

Kanske har du erfarenhet inom fastighets- och/eller mäklarbranschen. Kanske arbetar du rent av som privatmäklare eller mäklarassistent idag. Kanske är du en grym säljare inom en annan bransch och är sugen på att testa dina vingar i fastighetsbranschen. Dessa erfarenheter är så klart en stor fördel, men som vi försökt förtydliga med alla tillgängliga floskler ovan så är det absolut viktigaste att du är entusiastisk och villig att lära dig.

Så, känner du dig redo att ta din karriär till nästa nivå och bli en viktig pusselbit i vår framgång på KWPA? Tveka inte, skicka in din ansökan redan idag.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Skicka din ansökan med CV till:
patrik@kwpa.se

Andra nyheter från KWPA

Brytaren i centrala Nacka uthyrt

5 februari 2024
Den sista lokalen i populära kvarteret Brytaren är nu uthyrd. Därmed har KWPA fullföljt sitt uppdrag och hyrt ut samtliga lokaler till hyresgäster som har tillträtt på bara några månader.

83% uthyrt i Hagastaden

11 januari 2024
Med uppdraget att hyra ut 6 stycken verksamhetslokaler i nybyggda Kvarteret Lysosomen i Hagastaden, så kan vi med glädje konstatera att vi redan hittat 5 nya hyresgäster.

87,5% uthyrt i centrala Nacka

11 januari 2024
Med första inflyttning under hösten 2023 fick KWPA uppdraget att hyra ut 8 verksamhetslokaler på 900 kvm i Kvarteret Brytaren i centrala Nacka. Några månader senare finns endast 1 kvar.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Skicka meddelande

Kontakta våra mäklare direkt

John KWPA

John Edlund

+46 70 924 74 17

john.edlund@kwpa.se

Rebecka Wedin KWPA

Rebecca Wedin

+46 73 312 10 30

rebecca.wedin@kwpa.se

Veronica Peirano

+46 73 322 10 71

veronica.peirano@kwpa.se

Patrik Wedin

+46 73 333 55 47

patrik.wedin@kwpa.se

Johnny Korhonen

+46 70 727 49 47

johnny.korhonen@kwpa.se

Okej!

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig och berättar hur vi kan hjälpa dig till en lyckad uthyrning.

Okej!

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig för att diskutera hur vi ska hitta hem med ditt företag.